Plantenbakken

De mooiste plantenbakken tegen een competitieve prijs vind je hier

Sierbetononline.nl biedt een groot assortiment aan plantenbakken en de mogelijkheid om die op maat te laten maken. Elke gewenste vorm of materiaal is mogelijk. Voor bloemen, heesters en bomen: er is altijd een plantenbak in de webshop die aan jouw smaak en behoeften voldoet. Bovendien kan je als zakelijke klant en bij een grote bestelling aanzienlijke kortingen verwachten. Kijk daarom snel in de webshop van Sierbetononline.nl wat er allemaal mogelijk is op het gebied van plantenbakken.

Plantenbakken zorgen voor groen en kleur in de buitenomgeving

Plantenbakken zorgen dat je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van struiken, kruiden en boompjes. Ook al is je tuin of erf betegeld. Een plantenbak is een snelle oplossing om een stukje natuur je omgeving binnen te halen. Zonder dat je hoeft te graven of een hovenier hoeft te regelen. In een bloembak is meestal een voorziening aangebracht om de aarde te draineren. Bakken kunnen eenvoudig vervoerd worden en kunnen worden geplaatst op straatstenen, tegels of beton.

Kies het materiaal dat jou bevalt

Er zijn veel verschillende materialen om plantenbakken van te maken. Vanwege hun natuurlijke uiterlijk zijn natuursteen, beton en hout momenteel in de mode. Natuursteen zorgt voor een bak met een heel exclusief en interessant uiterlijk. De goedkopere optie is een bak van beton, die niet snel omwaaien en zeer robuust is. Plantenbakken van steigerhout en andere sterke houtsoorten zijn duurzaam en zien er prachtig uit. Als je een lichtgewicht oplossing zoekt die bovendien op maat kan worden gemaakt, is kunststof de oplossing. Een bak van het zeer lichte EPS kan in bijna iedere vorm worden gemaakt. Deze bloembakken kunnen worden voorzien van bedrukking, reliëf en een plek om te zitten.

Bloembakken van Sierbetononline.nl zijn topproducten

Bij Sierbetononline.nl kan je bloembakken van hoge kwaliteit bestellen tegen een competitieve prijs. Er gelden fikse kortingen voor zakelijke klanten en staffelkorting. En boven een aankoopbedrag van  € 375,- exclusief btw profiteer je van gratis verzending.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *