dak

Het dak van uw woning heeft periodiek onderhoud nodig

Een dak heeft regelmatig onderhoud nodig. Als u dit niet tijdig laat doen, kunnen er problemen optreden. Er kan bijvoorbeeld een lekkage ontstaan. Bij achterstallig onderhoud zullen de kosten dan veel hoger uitvallen. En daar zit u natuurlijk niet op de wachten. Bij dakwerkendirect hoeft u hier niet bang voor te zijn. Maak een afspraak met ons! Wij komen dan een periodieke dakinspectie uitvoeren, zodat lekkages op tijd ontdekt kunnen worden.

Het weer kan uw dak aantasten

Niet alleen lekkages kunnen ontstaan bij het slecht onderhouden van daken, ook zijn er nog tal van andere slijtages die uw dak kunnen beschadigen. Denkt u eens aan verschillende weersomstandigheden. Daar hebben we in Nederland al snel mee te maken. Door een storm kunnen er kleine beschadigingen optreden, zoals dakpannen die verschuiven of naden van dakleer die los kunnen laten. Als dit niet tijdig ontdekt wordt, kunnen de gevolgen hiervan groot zijn.

Twijfel niet en schakel tijdig een dakdekker in

Een dakinspectie laten uitvoeren heeft een aantal voordelen. Zo bent u vaak de ellende voor. Door de periodieke dakinspectie, worden lekkages en kleine beschadigingen aan uw dak tijdig ontdekt. Dit voorkomt hoge kosten zoals het aanschaffen van een nieuw dak of andere schade aan uw woning. Uiteraard overlegd de dakdekker met u voor de beste oplossing. Want elk dak is anders. En brengt ook een ander kostenplaatje met zich mee.

Wat kan ik verwachten aan kosten?

Veel dakdekkers werken met een speciaal kortingstarief. Ze bieden bijvoorbeeld de dakinspectie gratis aan, in ruil voor het uitvoeren van de werkzaamheden op uw dak. Wij van dakwerkendirect kunnen u eenvoudig met deze vakmensen in contact brengen. Wij zijn in heel Nederland actief, en zoeken voor u een specialist bij u in de buurt. Via het contactformulier op de pagina vraagt u snel een offerte op maat aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *